פסטרמה ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 299 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שום מגורען, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 77 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ברווז פסטרמה; תאריך Medjool וסלט כתום דם, טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ו ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לתרופה: בקערה קטנה, מערבבים יחד מלח, 2 כפיות פלפל, 2 כפיות כוסברה, סוכר חום, 1 כפית גרגרי ערער, מלח ורוד, זנגביל, שום וציפורן. חזה ברווז מעיל לחלוטין עם תרופה ומקום בשקית פלסטיק גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
חזה ברווז
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים בחלק הקר ביותר של המקרר ולרפא במשך 72 שעות, שקית מרפרף פעמיים ביום.
3
הסר חזה ברווז מן התיק ולשטוף כמה שיותר תרופה את ככל האפשר תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מניחים שדיים במיכל גדול וממלאים במים ולתת לספוג במשך 2 שעות, החלפת מים כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
הסר מהמים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
עבור לשפשף: מערבבים יחד פלפל שחור, כוסברה, גרגרי ערער, ואבקת שום בקערה קטנה. חזה ברווז מעיל לחלוטין עם לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חזה ברווז
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר עץ הוא הצית והפקת עשן, למקם חזה ברווז ב, צד העור למטה, ועשן עד קריאה מיידית מדחום רושם 165 ° F כאשר מוכנס לתוך מרכז השדיים, 1 1/2 - 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר מן המעשן ולתת מנוחה במשך 10 דקות. חותכים ומגישים מיד, או לאחסן במקרר עד שבוע, חיתוך ומשרת לפי הצורך. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, פרוסות קיטור לחמם.