פסטרמה מתובלת ועוגת גבינה
מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, זרעי קימל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו כריך פסטרמה מתוק ומתובל, סלט פסטרמה מתוק ומתובל לאחר אימון, ו פסטרמה וגבינה בקרמל בצל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הקמחים, זרעי קימל, מלח ופלפל בקערה גדולה לטאטא עד התערובת היא סודה.
מוסיפים את החמאה וזורקים עם האצבעות עד שמצופים היטב בתערובת הקמח. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא חתיכות בגודל אפונה, על 4 עד 5 דקות.
טפטוף ב 3/4 כוס מי הקרח ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. (
הוסף את 2 כפות האחרון של מי קרח במידת הצורך, אבל לא overwork את הבצק או שזה יהיה קשה.) להפוך את התערובת על משטח עבודה נקי ללוש רק עד כל חתיכות יבשות משולבים, על 20 שניות. (לא overwork הבצק.) מחלקים את הבצק ל 2 דיסקים שטוחים, אחד מעט גדול יותר מהשני. לעטוף כל דיסק בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה.עבור המילוי: להביא סיר קטן של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד סכין מכרז, על 5 דקות.
מסננים במסננת ולהעביר לקערה בינונית; להפריש.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום גבוה עד קצף.
מוסיפים את הפסטרמה ומבשלים, מערבבים מדי פעם עם כף עץ, עד להשחמה, כ 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להסיר את הפסטרמה עם כפית מחורצת לקערה עם תפוחי אדמה, ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל למחבת ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את כרוב הניצנים ומתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, החרדל והחומץ ומערבבים לשלב, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. לבשל עד הנוזל פשוט מגיע ומבשלים, על 1 דקה.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים בצד.
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה בשליש התחתון. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ומניחים אותו על המדף בעוד התנור מתחמם.על משטח מקומח קל, לגלגל את הדיסק מעט גדול יותר של בצק על 13 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אל תדאגו אם הבצק נסדק—פשוט לחצו אותו בחזרה יחד.) קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק לקצץ אותו לעזוב 1 אינץ'.
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק על משטח מקומח קלות לכ -12 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה.
מברשת את הבליטה של הקרום בצלחת העוגה עם שכבה דקה של החלב, חצי וחצי, או שמנת.
הוסף את המילוי להחליק אותו לתוך שכבה אפילו.
מפזרים את הגבינה על המילוי ומכסים עם גיליון 12 אינץ ' של בצק. לקצץ את הבצק העודף מן הקרום העליון כדי להתאים את הבליטה של הקרום התחתון. לחץ על הקצוות של הקרום התחתון העליון יחד עם האצבעות.באמצעות האצבעות או החלק האחורי של מזלג, crimp את הבצק כדי לאטום אותו בחוזקה. עם סכין חדה, לחתוך 6 חריצים בקרום העליון, מרווחים באופן שווה ומקרינים מהמרכז.
מברישים את החלק העליון של העוגה עם החלב שנותר, חצי וחצי, או שמנת.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ואופים עד קרום העוגה הוא חום זהוב המילוי מבעבע, כ 50 דקות יותר.
הסר מהתנור ולתת לשבת על מתלה חוט על תבנית האפייה להתקרר במשך 20 דקות לפני ההגשה.