קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פסטרמי צבי

פסטרמי צבי
בשר צבי פסטרמה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 506 גרם חלבון, 114 גרם שומן, ובסך הכל 3457 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מתכון זה מכלמתכונים דורש עלה דפנה, אבקת שום, פלפל אנגלי טחון ותערובת ריפוי על בסיס סוכר. 9 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 89%. ציון זה הוא מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), פסטרמה תוצרת בית, ו פסטרמה בורגר.

הוראות

1
מקציפים בקערה תערובת ריפוי, סוכר חום, פלפל, פפריקה, עלה דפנה, פלפל אנגלי ואבקת שום. לשפשף תערובת מעל צלי בשר צבי, ועוטפים היטב בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בשר צביבשר צבי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים צלי בקערה; מכניסים למקרר למשך 5 ימים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוציאים את הצלי מהמקרר ושוטפים היטב כדי להסיר את תערובת הריפוי.
4
מניחים בקערה עם מים כדי לכסות, ולספוג, בקירור, במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
ניקוז.
6
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מתבלים צלי בתוספת פלפל שחור וסוכר חום, ומניחים בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
אופים, לא מכוסה, בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר מוכנס ליד המרכז קורא 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס), כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®