פסטת לימון שמנת עם ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה לימון שמנת עם ירקות. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא חצי-חצי, לימונים, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. מתכונים דומים: פסטה שום שמנת עם שרימפס וירקות, סלט פסטה קרמית עם טונאן וירקות (דל שומן), ו לימון ותימין ירקות קלויים עם פסטה.
הוראות
שמן זית חם בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שום טחון וחתיכים במשך 1 דקה. לאט לאט לטאטא חצי מחומם, גרידה ומיץ מ 4 לימונים, מלח ופלפל. להביא תערובת שמנת לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים פסטה עד אל דנטה, על פי הוראות תווית החבילה.
מסננים פסטה וחוזרים לסיר.
יוצקים תערובת שמנת על פסטה ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, במשך 3 דקות.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ ' וקיטור במיקרוגל; מקפלים לתערובת פסטה עם פרמזן מגורר טרי עגבניות שרי חצוי.
חותכים 2 לימונים במחצית, ולאחר מכן לפרוסות 1/4 אינץ'.
מוסיפים פרוסות לימון לפסטה וזורקים עד שכל המרכיבים משולבים היטב.