פסטת עניבת פרפר
פסטת עניבת פרפר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אפונה, יין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו פסטה פרושוטו תרד עניבת פרפר, סלט פסטה עניבת פרפר איטלקי, ו סלט פסטה עוף עניבת פרפר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים לבשל farfalle עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה בצל מטגן בחמאה או מרגרינה עד רך ועדין.
הוסף פרושוטו ו לטגן עם בצל 2 דקות.
להוסיף יין לבן יבש ולתת להתבשל במשך 2 דקות נוספות.
מוסיפים עגבניות מופשרות, אפונה ופלפל שחור טחון; מערבבים היטב. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות.
בקערה גדולה לזרוק פסטה סחוט farfalle עם תערובת פרושוטו.