קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פסטת עניבת פרפר

פסטת עניבת פרפר
פסטת עניבת פרפר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אפונה, יין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו פסטה פרושוטו תרד עניבת פרפר, סלט פסטה עניבת פרפר איטלקי, ו סלט פסטה עוף עניבת פרפר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים לבשל farfalle עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ניקוז.
3
בינתיים, במחבת גדולה בצל מטגן בחמאה או מרגרינה עד רך ועדין.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הוסף פרושוטו ו לטגן עם בצל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בצלבצל
5
להוסיף יין לבן יבש ולתת להתבשל במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן יבשיין לבן יבש
6
מוסיפים עגבניות מופשרות, אפונה ופלפל שחור טחון; מערבבים היטב. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
עגבנייהעגבנייה
אפונהאפונה
7
בקערה גדולה לזרוק פסטה סחוט farfalle עם תערובת פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מגישים חמים.