פסטת פורל ואפונה מעושנת
פורל מעושן & פסטה אפונה דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכי לחנות ותאספי את פוזילי, יוגורט יווני, פילה טרוטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 98% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אפונה מפוצלת ומרק חזיר מעושן אפונה ירוקה, טרוטת עין-הקשת עם פירה ריחן בזיליקום, ו פורל מעושן.
הוראות
מבשלים את הפסטה במחבת גדולה של מים רותחים על פי הוראות לארוז, הוספת האפונה עבור 3 דקות האחרונות. בינתיים, מקלף את הטרוטה ומניח בצד, ולאחר מכן לערבב את היוגורט עם חזרת, מלח ופלפל.
מסננים את הפסטה, ואז חוזרים למחבת ומערבבים בטרוטה וביוגורט, ומאפשרים לחום הפסטה לחמם את הרוטב. טעם נהדר עם סלט ירוק פריך.