פסי שביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים שביל. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם נבט חיטה, קמח, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו פסי תמהיל עקבות, פסי שביל טליורייד, ו שביל לערבב חטיפי גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את החמאה, 3/4 כוס דבש, ומיץ לימון עד מעורבב היטב.
מערבבים את הקמח, שיבולת השועל ונבט החיטה; מערבבים לתוך תערובת הדבש.
פרוש באופן שווה לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ ' ungreased תבנית אפייה. תניח בצד.
בקערה אחרת, להכות ביצים בעוד בהדרגה לשפוך 1/4 כוס דבש. מערבבים שקדים, שבבי שוקולד, תאריכים, משמשים, קוקוס, זרעי שומשום עד שהם מופצים באופן שווה ומצופים היטב.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהמרכז מוגדר, והחלק העליון משחימים קלות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.