קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מגזין

פסי תפוחים-אגוזים

פסי תפוחים-אגוזים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, אבקת אפייה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פסי אגוז תפוחים, פסי תפוחים-אגוזים, ו חטיף תפוחים גולמי-Walnut.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים סוכר, 1 כפית וניל, וביצים בקערה בינונית, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים; מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בתפוח, אגוזי מלך קצוצים, וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
צימוקיםצימוקים
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
5
הבלילה כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד חום זהוב ובחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
חתוך ל-9 ריבועים.