פסי תפוחים-אגוזים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, אבקת אפייה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פסי אגוז תפוחים, פסי תפוחים-אגוזים, ו חטיף תפוחים גולמי-Walnut.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מערבבים סוכר, 1 כפית וניל, וביצים בקערה בינונית, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד שהסוכר מתמוסס.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים; מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בתפוח, אגוזי מלך קצוצים, וצימוקים.
הבלילה כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד חום זהוב ובחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.