פסיון מטוגן ברוטב פלפל מעורב
פסיון מטוגן ברוטב פלפל מעורב נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 77 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. אם יש לכם פלפל, חלב מאודה, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בערך 45 דקות. נסו פילה של בשר עם רוטב פלפל מעורב, רגלי פסיון מטוגנות עם כרוב וענבים, ו פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים פסיון עם מלח ופלפל. ממיסים חמאה ושמן במחבת גדולה על חום בינוני.
הוסף פסיון; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים מרק ויין; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 35 דקות.
מערבבים חלב קורנפלור בקערה קטנה.
הגבר את החום לגובה בינוני. להביא תערובת מרק לרתיחה; לבשל עד מופחת 1/2 כוס (כ 6 דקות).
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים תערובת חלב ופלפלים כתושים. מבשלים 2 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב לעתים קרובות.