פסיונים צלויים בעשב עם אנדיבים ופירה חזרת
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. גשו לסופר וקנו לימון, פלפל, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פסיונים קלויים עם מילוי צדפות, בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול עם תפוחי אדמה חדשים צלויים חזרת, ו יין אדום-מרינדה, בשר צלוי טנדרלוין עם עשבי תיבול-חזרת שמנת.
הוראות
בסיר בינוני מכוסה, מבשלים את חזרת עם 2 כוסות מים, סוכר וקמצוץ גדול של מלח עד חזרת הוא רך, 30 דקות; לנקז היטב. במעבד מזון, מחית את חזרת עם frache crme. מגרדים את המחית לקערה קטנה ומתבלים במלח.
בקערה קטנה, מערבבים את החמאה עם הקורנית, רוזמרין ומרווה ומתבלים במלח ופלפל. לשפשף 11/2 כפות של חמאת עשבי תיבול מתחת לעור של כל פסיון. לשפשף את הנותרים 1 כף של חמאת עשבי תיבול על כל החלק החיצוני של הציפורים מתבלים עם מלח ופלפל. טאק 2 רבעי לימון לתוך כל חלל ולקשור את הרגליים עם חוט.
מניחים את הפסיונים על מתלה משומן במחבת צלייה בצדדים, וצולים במשך 30 דקות. בזהירות להפוך את הציפורים לצד השני ולצלות במשך 30 דקות. הפעל את השד פסיונים בצד מעלה צלוי במשך 10 דקות.
יוצקים את מיצי החלל למחבת הצלייה, לחיצה קלה על הלימון כדי לשחרר את המיץ.
להעביר את הפסיונים ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות.
הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים.
מוסיף את כוס 1 הנותרים מים ומבשלים, מגרד את הביטים החומים, עד מופחת 3/4 כוס, על 3 דקות.
יוצקים את המיצים לסיר קטן ומתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
לגלף את הפסיונים ולסדר על צלחות. באמצעות 2 כפות מרק, לגרוף את פירה חזרת לתוך אליפסות מסודרות ולהגדיר אותם ליד הפסיון.
יוצקים את מיצי פאן על פסיון ומגישים עם Endives Caramelized עם תפוחים.