פסילה דה אוחאקה-טומטילו סלסה
סלסה Pasilla de Oaxaca-Tomatillo יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 19 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם שום, pasilla, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Tomatillo-Pasilla de Oaxaca סלסה, 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo) (מתכונים דומים).
הוראות
שים אותם בקערה ושופכים מעל מספיק מים קרים כדי לכסות אותם לחלוטין. להשרות עד גמיש אבל לא מתרכך לחלוטין, על 20 דקות.
שלב את צ ' ילי סחוט, שום, ושליש של tomatillos מקורר בצנצנת בלנדר להתמזג עד חלקה.
הוסף את tomatillos הנותרים להתמזג, באמצעות פולסים on/off מהיר, רק עד חלקה; dont overblend.
יוצקים לתוך קערה ומתבלים במלח. הסלסה יכולה להישמר בטמפרטורת החדר עד 4 שעות או בקירור עד 12 שעות לפני ההגשה.
לפני צלייה, להסיר את הקליפות ולשטוף thhe tomatillos thorougly כדי להסיר את כל עקבות של דביקות. השאירו את הליבות ללא פגע.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;