פסיפלורה-ג'ל פירות עם קרם בזיליקום
פסיפלורה-פירות ג'ל עם קרם בזיליקום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מים, ג'לטין, קרם כבד מקורר היטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מוס בזיליקום מנגו עם פסיפלורה, פסיפלורה-גלידת פירות, ו עוגת גלידה פסיפלורה עם קרום זנגביל.
הוראות
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר קטן ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ולהקציף ב 1 כף צוף פסיפלורה בכל פעם עד תערובת ג ' לטין הוא מגניב, ואז לטאטא בצוף שנותר.
להעביר לקערת מתכת ולהגדיר קערה לתוך קערה גדולה יותר חצי מלא קרח ומים קרים.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד gelée הוא עקביות של ביצה גלם לבן, 15 עד 25 דקות.
שים קרטון ביצים במחבת אפייה רדודה ולסדר משקפיים בקרטון, ולאחר מכן להטות משקפיים לזווית 45 מעלות. מחלקים gelée בין משקפיים. בזהירות להעביר מחבת עם משקפיים למקרר וצינה עד gelée מוגדר, לפחות 1 שעה.
בזיליקום דופק, סוכר, קמצוץ של מלח במעבד מזון עד קצוץ דק, ואז להעביר לקערה ולהוסיף שמנת, ערבוב רק עד הסוכר הוא מומס.
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר קטן ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, 1 עד 2 דקות.
הסר מן החום לטאטא ב 1 כף קרם בזיליקום בכל פעם עד תערובת ג ' לטין הוא מגניב, ואז לטאטא הנותרים קרם.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת, לחיצה קשה על מוצקים ולאחר מכן לזרוק אותם.
להגדיר קערה בקערה גדולה יותר חצי מלא קרח ומים קרים ולתת לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד הקרם הוא עקביות של ביצה גלם לבן, 15 עד 25 דקות.
מחזיק 1 כוס של gelée בזווית של 45 מעלות, לאט למלא זכוכית עם קרם בזיליקום, בהדרגה ליישר זכוכית כפי מלא. למלא כוסות שנותרו באותו אופן. צ ' יל, מכוסה, עד סט, לפחות 1 שעה.
Gelées עם קרם יכול להיות מקורר עד 2 ימים.