קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסיפלורה-ג'ל פירות עם קרם בזיליקום

פסיפלורה-ג'ל פירות עם קרם בזיליקום
פסיפלורה-פירות ג'ל עם קרם בזיליקום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מים, ג'לטין, קרם כבד מקורר היטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מוס בזיליקום מנגו עם פסיפלורה, פסיפלורה-גלידת פירות, ו עוגת גלידה פסיפלורה עם קרום זנגביל.

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר קטן ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ולהקציף ב 1 כף צוף פסיפלורה בכל פעם עד תערובת ג ' לטין הוא מגניב, ואז לטאטא בצוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
נקטרנקטר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להעביר לקערת מתכת ולהגדיר קערה לתוך קערה גדולה יותר חצי מלא קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד gelée הוא עקביות של ביצה גלם לבן, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
שים קרטון ביצים במחבת אפייה רדודה ולסדר משקפיים בקרטון, ולאחר מכן להטות משקפיים לזווית 45 מעלות. מחלקים gelée בין משקפיים. בזהירות להעביר מחבת עם משקפיים למקרר וצינה עד gelée מוגדר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1
בזיליקום דופק, סוכר, קמצוץ של מלח במעבד מזון עד קצוץ דק, ואז להעביר לקערה ולהוסיף שמנת, ערבוב רק עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר קטן ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מן החום לטאטא ב 1 כף קרם בזיליקום בכל פעם עד תערובת ג ' לטין הוא מגניב, ואז לטאטא הנותרים קרם.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת, לחיצה קשה על מוצקים ולאחר מכן לזרוק אותם.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להגדיר קערה בקערה גדולה יותר חצי מלא קרח ומים קרים ולתת לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד הקרם הוא עקביות של ביצה גלם לבן, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחזיק 1 כוס של gelée בזווית של 45 מעלות, לאט למלא זכוכית עם קרם בזיליקום, בהדרגה ליישר זכוכית כפי מלא. למלא כוסות שנותרו באותו אופן. צ ' יל, מכוסה, עד סט, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1
Gelées עם קרם יכול להיות מקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת