קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסיפלורה-ג'ל פירות עם קרם בזיליקום

פסיפלורה-ג'ל פירות עם קרם בזיליקום
פסיפלורה-פירות ג'ל עם קרם בזיליקום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מים, ג'לטין, קרם כבד מקורר היטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מוס בזיליקום מנגו עם פסיפלורה, פסיפלורה-גלידת פירות, ו עוגת גלידה פסיפלורה עם קרום זנגביל.

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר קטן ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הסר מהחום ולהקציף ב 1 כף צוף פסיפלורה בכל פעם עד תערובת ג ' לטין הוא מגניב, ואז לטאטא בצוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
נקטרנקטר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להעביר לקערת מתכת ולהגדיר קערה לתוך קערה גדולה יותר חצי מלא קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד gelée הוא עקביות של ביצה גלם לבן, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
שים קרטון ביצים במחבת אפייה רדודה ולסדר משקפיים בקרטון, ולאחר מכן להטות משקפיים לזווית 45 מעלות. מחלקים gelée בין משקפיים. בזהירות להעביר מחבת עם משקפיים למקרר וצינה עד gelée מוגדר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
בזיליקום דופק, סוכר, קמצוץ של מלח במעבד מזון עד קצוץ דק, ואז להעביר לקערה ולהוסיף שמנת, ערבוב רק עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר קטן ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
הסר מן החום לטאטא ב 1 כף קרם בזיליקום בכל פעם עד תערובת ג ' לטין הוא מגניב, ואז לטאטא הנותרים קרם.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת, לחיצה קשה על מוצקים ולאחר מכן לזרוק אותם.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
להגדיר קערה בקערה גדולה יותר חצי מלא קרח ומים קרים ולתת לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד הקרם הוא עקביות של ביצה גלם לבן, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
6
מחזיק 1 כוס של gelée בזווית של 45 מעלות, לאט למלא זכוכית עם קרם בזיליקום, בהדרגה ליישר זכוכית כפי מלא. למלא כוסות שנותרו באותו אופן. צ ' יל, מכוסה, עד סט, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
1
Gelées עם קרם יכול להיות מקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ