קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסיפלורה - פירות וג'לי אוכמניות עם קרם לימון ורבנה

פסיפלורה - פירות וג'לי אוכמניות עם קרם לימון ורבנה
פסיפלורה-פירות וג'לי אוכמניות עם קרם לימון ורבנה עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו את פירה פסיפלורה, לימון balm, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת אוכמניות עם קרם שוט ורבנה לימון, קלמנטינה, רימונים & פסיפלורה ג'לי, ו סוכריות פירות אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים ולתת לעמוד 2 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מחממים סוכר ומים כוס הנותרים בסיר כבד 1 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
העברת תערובת למדידת זכוכית 1 ליטר או קערה, ולאחר מכן להגדיר בקערה גדולה של קרח ומים קרים ומערבבים לעתים קרובות עד קר אבל לא להגדיר, על 15minutes. מערבבים בתשוקה-פירה פירות, ואז לצנן במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים ולתת לעמוד 2 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
סוכר חום הנותרים 3/4 כוס מים בסיר 1-ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
העברת תערובת נוספת 1-ליטר זכוכית למדוד או קערה, ולאחר מכן להגדיר בקערה גדולה של קרח ומים קרים ומערבבים לעתים קרובות עד קר אבל לא להגדיר, על 15minutes.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בעוד תערובת ג ' לטין צמרמורות, אוכמניות פירה במעבד מזון, ואז כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, זורק זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים מיץ לימון ו 1 כוס פירה לתוך תערובת ג ' לטין צונן, ואז לצנן במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1
יוצקים תערובת 1/4 כוס קטנה פסיפלורה לתוך כל כוס, ואז לעמוד כל 6 כוסות בסיר רחב. מלא סיר עם מספיק קרח ומים קרים כדי להגיע לרמה של ג 'לי וצינה במקרר עד ג' לי מוגדר רק, על 2 שעות. (לשמור על חלק בשימוש של ג ' לי במקרר, ערבוב פעם או פעמיים להגדרה איטית.)
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
GummiesGummies
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים תערובת של 1/4 כוס בלאקברי על גבי ג 'לי פסיפל-פרי מוגדר (לשפוך תערובת בעדינות על גב כף המוחזקת מעט מעל ג' לי להגדיר מסייע לשמור על שכבה חדשה מפני שכבה מזיקה מתחת).
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
מים נוספיםמים נוספים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3
הוסף מספיק קרח לסיר כדי להגיע לרמה של ג 'לי וצינה במקרר עד ג' לי מוגדר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הפוך שכבה נוספת של ריבת פסיפלורה ושכבה נוספת של ג 'לי אוכמניות באותו אופן, הוספת קרח לסיר ומקרר במקרר עד שג' לי נקבעים (שתי השכבות האחרונות ייקח רק כ 1 1/2 שעות כל אחד כדי לצנן).
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
מים נוספיםמים נוספים
GummiesGummies
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
כאשר כל השכבות נקבעות, הסירו כוסות מאמבט קרח וצינה, מכוסות באופן רופף בניילון נצמד, 8 שעות (או לילה).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שלב ורבנה לימון עם סוכר בקערה קטנה, ואז בעדינות חבורה ורבנה עם עלי או כף עץ (כדי לשחרר טעם). מערבבים בקרם וצינה, ערבוב מדי פעם, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת ניקה לתוך קערה גדולה יותר, לחיצה בעדינות על מוצקים ולאחר מכן לזרוק אותם, ואז קרם צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
ממש לפני ההגשה, beat cream עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות כף מגונדרת מעל ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
Jellies (ללא ציפוי קרם) יכול להיות שכבתי 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון