פסיפלורה - פירות וג'לי אוכמניות עם קרם לימון ורבנה
פסיפלורה-פירות וג'לי אוכמניות עם קרם לימון ורבנה עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו את פירה פסיפלורה, לימון balm, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת אוכמניות עם קרם שוט ורבנה לימון, קלמנטינה, רימונים & פסיפלורה ג'לי, ו סוכריות פירות אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים ולתת לעמוד 2 דקות כדי לרכך.
מחממים סוכר ומים כוס הנותרים בסיר כבד 1 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס.
העברת תערובת למדידת זכוכית 1 ליטר או קערה, ולאחר מכן להגדיר בקערה גדולה של קרח ומים קרים ומערבבים לעתים קרובות עד קר אבל לא להגדיר, על 15minutes. מערבבים בתשוקה-פירה פירות, ואז לצנן במקרר עד מוכן לשימוש.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים ולתת לעמוד 2 דקות כדי לרכך.
סוכר חום הנותרים 3/4 כוס מים בסיר 1-ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס.
העברת תערובת נוספת 1-ליטר זכוכית למדוד או קערה, ולאחר מכן להגדיר בקערה גדולה של קרח ומים קרים ומערבבים לעתים קרובות עד קר אבל לא להגדיר, על 15minutes.
בעוד תערובת ג ' לטין צמרמורות, אוכמניות פירה במעבד מזון, ואז כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, זורק זרעים.
מערבבים מיץ לימון ו 1 כוס פירה לתוך תערובת ג ' לטין צונן, ואז לצנן במקרר עד מוכן לשימוש.
יוצקים תערובת 1/4 כוס קטנה פסיפלורה לתוך כל כוס, ואז לעמוד כל 6 כוסות בסיר רחב. מלא סיר עם מספיק קרח ומים קרים כדי להגיע לרמה של ג 'לי וצינה במקרר עד ג' לי מוגדר רק, על 2 שעות. (לשמור על חלק בשימוש של ג ' לי במקרר, ערבוב פעם או פעמיים להגדרה איטית.)
יוצקים תערובת של 1/4 כוס בלאקברי על גבי ג 'לי פסיפל-פרי מוגדר (לשפוך תערובת בעדינות על גב כף המוחזקת מעט מעל ג' לי להגדיר מסייע לשמור על שכבה חדשה מפני שכבה מזיקה מתחת).
הוסף מספיק קרח לסיר כדי להגיע לרמה של ג 'לי וצינה במקרר עד ג' לי מוגדר, על 2 שעות.
הפוך שכבה נוספת של ריבת פסיפלורה ושכבה נוספת של ג 'לי אוכמניות באותו אופן, הוספת קרח לסיר ומקרר במקרר עד שג' לי נקבעים (שתי השכבות האחרונות ייקח רק כ 1 1/2 שעות כל אחד כדי לצנן).
כאשר כל השכבות נקבעות, הסירו כוסות מאמבט קרח וצינה, מכוסות באופן רופף בניילון נצמד, 8 שעות (או לילה).
שלב ורבנה לימון עם סוכר בקערה קטנה, ואז בעדינות חבורה ורבנה עם עלי או כף עץ (כדי לשחרר טעם). מערבבים בקרם וצינה, ערבוב מדי פעם, 1 שעה.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת ניקה לתוך קערה גדולה יותר, לחיצה בעדינות על מוצקים ולאחר מכן לזרוק אותם, ואז קרם צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשרת.
ממש לפני ההגשה, beat cream עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות כף מגונדרת מעל ג ' לי.
Jellies (ללא ציפוי קרם) יכול להיות שכבתי 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף.