פסלדיירה
Pisaladiere עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך סוכר, קורנית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière.
הוראות
מניחים חמאה על תבנית אפייה גדולה וכבדה; מניחים בתנור עד שהחמאה נמסה, כ -5 דקות.
מורחים חצי בצל על תבנית אפייה; למעלה עם 3 גבעולי טימין, 2 גבעולי רוזמרין ו 1 עלה דפנה.
טפטוף עם 3 כפות שמן. למעלה עם בצל שנותר, 3 גבעולי טימין, 2 גבעולי רוזמרין, ו 1 עלה דפנה.
טפטוף עם 3 כפות שמן (שכבת בצל תהיה על 2 1/2 אינץ ' עבה אבל להתיישב במהלך האפייה).
אופים עד בצל הם מאוד רך וזהוב, ערבוב והופך כל 30 דקות, על 2 שעות בסך הכל. מגניב. תזרקו את עשבי התיבול ואת עלי המפרץ. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
יוצקים 1 כוס מים חמים לתוך קערה קטנה; מפזרים שמרים וסוכר מעל. מערבבים כדי להתמזג.
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
תערובת 2 3/4 כוסות קמח ומלח במעבד.
מוסיפים תערובת שמרים ו 2 כפות שמן; תהליך עד בצק גושים יחד, הוספת קמח יותר על ידי כפות אם הבצק הוא דביק. תהליך עד צורות כדור מבריק, על 1 דקה. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. מעיל קערה גדולה עם הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים בצק לקערה; פונים למעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד, ואז במגבת מטבח.
בואו לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 1/2 שעות. אגרוף למטה בצק; לכסות ולתת לעלות עד נפוח וכמעט הוכפל, על 1 שעה.
מפזרים גיליון אפייה כבד 17x11x1 אינץ ' עם קמח תירס.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן 18x12 אינץ'.
העברת גיליון אפייה מוכן; הקש קצוות הבצק למעלה לאורך הצדדים ופינות הסדין. מכסים במגבת מטבח יבשה; לתת לעלות עד מעט נפוח, 1 שעה.
מורחים בצל מעל הבצק. סדר אנשובי וזיתים על גבי.
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 15 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)