Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן במחבת.טיפה בפרוסות בצל, ו לטגן 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים עגבניות, זיתים, צנוברים, צימוקים, צלפים, שום ורוטב פלפל.מבשלים 5 דקות על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם.רוטב כפית על דגים, מכסים בנייר כסף, ואופים 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק