קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר

פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר, צ'וריסו ממולא בטטה קליפות עם שומשום שחור בייקון פריך, ו שומשום שחור בייקון פריך.

הוראות

1
קו גיליון אפייה מעוטר עם מחצלת סיליקון או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מבשלים בייקון במחבת nonstick בינוניתעל חום בינוני עד רוב השומן isrended ובייקון מתחיל פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
להעביר בייקון למסננת להגדיר מעל קערה קטנה; שאריות מילואים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להחזיר בייקון, 1 כף טפטוף, סוכר, זרעי שומשום לאותו מחבת. מבשלים חום overmedium, ערבוב לעתים קרובות, עד sugarturns את הצבע של שוקולד חלב, about5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
העברת תערובת כדי preparedbaking גיליון ולהשתמש מרית כדי להפיץ באופן שווה; תן מגניב. לפרוץ שביר לתוך shards.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שטח אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים תפו " א על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף. מכרז Roastuntil, 45-55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
תן לשבת עד שיתקרר מספיק כדי להתמודד.
9
פורסים תפוחי אדמה לחצי לאורכו.עבודה על קערה גדולה, לגרוף בשר מ 8 חצאים, משאיר 1/2 " - שכבת עור עבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים חצאי תפוחי אדמה על אותו גיליון רדיד-linedbaking. לגרוף בשר מ remaining4 חצאים; להשליך עורות. מחית בשר עם whwhisk; מוסיפים ביצים, חמאה, מיסו, ו gingerand לערבב עד התערובת חלקה. כף orpipe מילוי לתוך עורות שמורים. לעשות קדימה:ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
11
אופים תפוחי אדמה עד צמרות קליליםחומים זהובים, 30-35 דקות (תפוחי אדמה ייקח יותר זמן אם הם כבר beenchilled). תפוחי אדמה למעלה עם בייקון-sesamebrittle ו בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה