פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר, צ'וריסו ממולא בטטה קליפות עם שומשום שחור בייקון פריך, ו שומשום שחור בייקון פריך.
הוראות
קו גיליון אפייה מעוטר עם מחצלת סיליקון או נייר קלף.
מבשלים בייקון במחבת nonstick בינוניתעל חום בינוני עד רוב השומן isrended ובייקון מתחיל פריך.
להעביר בייקון למסננת להגדיר מעל קערה קטנה; שאריות מילואים.
להחזיר בייקון, 1 כף טפטוף, סוכר, זרעי שומשום לאותו מחבת. מבשלים חום overmedium, ערבוב לעתים קרובות, עד sugarturns את הצבע של שוקולד חלב, about5 דקות.
העברת תערובת כדי preparedbaking גיליון ולהשתמש מרית כדי להפיץ באופן שווה; תן מגניב. לפרוץ שביר לתוך shards.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שטח אטום בטמפרטורת החדר.
מניחים תפו " א על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף. מכרז Roastuntil, 45-55 דקות.
תן לשבת עד שיתקרר מספיק כדי להתמודד.
פורסים תפוחי אדמה לחצי לאורכו.עבודה על קערה גדולה, לגרוף בשר מ 8 חצאים, משאיר 1/2 " - שכבת עור עבה.
מניחים חצאי תפוחי אדמה על אותו גיליון רדיד-linedbaking. לגרוף בשר מ remaining4 חצאים; להשליך עורות. מחית בשר עם whwhisk; מוסיפים ביצים, חמאה, מיסו, ו gingerand לערבב עד התערובת חלקה. כף orpipe מילוי לתוך עורות שמורים. לעשות קדימה:ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
אופים תפוחי אדמה עד צמרות קליליםחומים זהובים, 30-35 דקות (תפוחי אדמה ייקח יותר זמן אם הם כבר beenchilled). תפוחי אדמה למעלה עם בייקון-sesamebrittle ו בצל ירוק.