קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר

פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר, צ'וריסו ממולא בטטה קליפות עם שומשום שחור בייקון פריך, ו שומשום שחור בייקון פריך.

הוראות

1
קו גיליון אפייה מעוטר עם מחצלת סיליקון או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מבשלים בייקון במחבת nonstick בינוניתעל חום בינוני עד רוב השומן isrended ובייקון מתחיל פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
3
להעביר בייקון למסננת להגדיר מעל קערה קטנה; שאריות מילואים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להחזיר בייקון, 1 כף טפטוף, סוכר, זרעי שומשום לאותו מחבת. מבשלים חום overmedium, ערבוב לעתים קרובות, עד sugarturns את הצבע של שוקולד חלב, about5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
העברת תערובת כדי preparedbaking גיליון ולהשתמש מרית כדי להפיץ באופן שווה; תן מגניב. לפרוץ שביר לתוך shards.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שטח אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
מניחים תפו " א על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף. מכרז Roastuntil, 45-55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
תן לשבת עד שיתקרר מספיק כדי להתמודד.
9
פורסים תפוחי אדמה לחצי לאורכו.עבודה על קערה גדולה, לגרוף בשר מ 8 חצאים, משאיר 1/2 " - שכבת עור עבה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
10
מניחים חצאי תפוחי אדמה על אותו גיליון רדיד-linedbaking. לגרוף בשר מ remaining4 חצאים; להשליך עורות. מחית בשר עם whwhisk; מוסיפים ביצים, חמאה, מיסו, ו gingerand לערבב עד התערובת חלקה. כף orpipe מילוי לתוך עורות שמורים. לעשות קדימה:ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים תפוחי אדמה עד צמרות קליליםחומים זהובים, 30-35 דקות (תפוחי אדמה ייקח יותר זמן אם הם כבר beenchilled). תפוחי אדמה למעלה עם בייקון-sesamebrittle ו בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)