קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים אפוי כוסות תפוחי אדמה עם שאלוט קרמל

פעמיים אפוי כוסות תפוחי אדמה עם שאלוט קרמל
פעמיים אפוי כוסות תפוחי אדמה עם שאלוט קרמל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 13 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, תפוחי אדמה russet, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פעמיים אפוי כוסות תפוחי אדמה עם שאלוט קרמל, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם שאלוט קרמל ומרווה, ו ברי אפוי & כוסות בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. פירס תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג, ואז מברשת קלות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תפוחי אדמה ישירות על מתלה תנור ואופים עד במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, על 55 דקות. תפוחי אדמה מגניבים מעט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים פרוסה דקה משני הקצוות הקצרים של כל תפוח אדמה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
חותכים כל תפו " א חצוי לשניים; עומדים כל מחצית על הקצה השטוח הקטן שלה. באמצעות כפית, לגרוף את עיסת תפוחי אדמה מבושלת מכל חצי, עוזב 1/3 אינץ ' עבה פגז ויוצרים כוס תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מניחים כוסות תפוחי אדמה בתבנית זכוכית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
6
מניחים עיסת תפוחי אדמה בקערה בינונית; להוסיף גבינה, שמנת חמוצה, חלב, קאיין. באמצעות מחית תפוחי אדמה או מזלג, מחית עד מעורבב היטב וכמעט חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תערובת פירה תל בכוסות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים שאלוט וסוט עד חום רך ועמוק, כ -12 דקות. גביעי תפוחי אדמה עם שאלוט. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
9
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים כוסות תפוחי אדמה עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר