פעמיים אפוי כוסות תפוחי אדמה עם שאלוט קרמל
פעמיים אפוי כוסות תפוחי אדמה עם שאלוט קרמל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 13 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, תפוחי אדמה russet, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פעמיים אפוי כוסות תפוחי אדמה עם שאלוט קרמל, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם שאלוט קרמל ומרווה, ו ברי אפוי & כוסות בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. פירס תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג, ואז מברשת קלות עם שמן.
מניחים תפוחי אדמה ישירות על מתלה תנור ואופים עד במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, על 55 דקות. תפוחי אדמה מגניבים מעט.
חותכים פרוסה דקה משני הקצוות הקצרים של כל תפוח אדמה וזורקים.
חותכים כל תפו " א חצוי לשניים; עומדים כל מחצית על הקצה השטוח הקטן שלה. באמצעות כפית, לגרוף את עיסת תפוחי אדמה מבושלת מכל חצי, עוזב 1/3 אינץ ' עבה פגז ויוצרים כוס תפוחי אדמה.
מניחים כוסות תפוחי אדמה בתבנית זכוכית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מניחים עיסת תפוחי אדמה בקערה בינונית; להוסיף גבינה, שמנת חמוצה, חלב, קאיין. באמצעות מחית תפוחי אדמה או מזלג, מחית עד מעורבב היטב וכמעט חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תערובת פירה תל בכוסות תפוחי אדמה.
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מוסיפים שאלוט וסוט עד חום רך ועמוק, כ -12 דקות. גביעי תפוחי אדמה עם שאלוט. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
אופים כוסות תפוחי אדמה עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.