פעמיים אפוי תפוחי אדמה דיז'ון
פעמיים אפוי תפוחי אדמה דיז'ון נטול גלוטן, מתאבנים. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם תפוחי אדמה אפויים, חרדל דיז'ון אפור poupon, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו תפוחי אדמה דיז'ון מוקרמים, תפוחי אדמה מסולסלים Dijon, ו מחית תפוחי אדמה דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
אופים תפוחי אדמה 1 שעה 15 דקות או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. לגרוף החוצה בתוך כל חצי תפוח אדמה, עוזב קליפה דקה.
מניחים בשר תפוחי אדמה בקערה בינונית; מחית עם מיקסר חשמלי או מחית יד עד חלקה. תניח בצד.
מבשלים ומערבבים בצל במרגרינה במחבת קטנה עד למכרז; מערבבים בחרדל.
מוסיפים לתפוחי אדמה יחד עם 1/2 כוס הגבינה והפלפל. לנצח עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורבב היטב. צינור או תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה; מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים 20 דקות נוספות או עד מילוי תפוחי אדמה מחומם דרך גבינה מותכת.