פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עם קרום שומשום
פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עם קרום שומשום עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ג'ינג'ר, מולסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר, פעמיים אפוי בטטה עם בייקון-שומשום שביר, ו גבינה ממולאים תפוחי אדמה עם יוגורט-Spice Paste וקרום זרעי שומשום.
הוראות
לעטוף תפוחי אדמה בנייר כסף; אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב. לקלף לחתוך כל תפוח אדמה לתוך 6 פלחי; להפריש.
שלב את ריכוז מיץ התפוחים ואת 4 המרכיבים הבאים (להתרכז דרך ג ' ינג ' ר) בקערה בטוחה במיקרוגל, ולהניח בצד.
מערבבים שומשום ופלפל בקערה; להפריש.
מניחים טריזים תפוחי אדמה על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
מברשת טריזים עם תערובת מיץ תפוחים, ומפזרים תערובת זרעי שומשום.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד חום זהוב. מיקרוגל שנותר תערובת מיץ תפוחים ב 30 שניות גבוהות או עד חם, וטפטוף על טריזי תפוחי אדמה.