פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים ועירית
פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים ועירית נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עירית, חמאה, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים עם גבינת עיזים ועירית, פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם גבינת עיזים, ו פעמיים אפוי גבינת עיזים תפוחי אדמה.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 375°f. לשפשף שמן על תפוחי אדמה. פירס בכמה מקומות עם מזלג.
מניחים ישירות על מתלה תנור; אופים עד רך מאוד, כ 45 דקות.
העברה ל rack; מגניב 10 דקות. באמצעות כפפות תנור, לתפוס 1 תפוח אדמה ביד. באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון 1/4 של תפוחי אדמה. באמצעות כף, לגרוף את תפוחי אדמה, עוזב קליפה עבה 1/2 אינץ'; להעביר בשר תפוחי אדמה לקערה גדולה. חזור עם שאריות תפוחי אדמה. מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מערבבים בגבינה, ואז חצי וחצי, חמאה, ועירית. מתבלים במלח ופלפל.
כפית על 3/4 של תערובת תפוחי אדמה לתוך פגזים, חלוקת באופן שווה.
להעביר מילוי תפוחי אדמה שנותר שקית מאפה מצויד טיפ כוכב גדול. צינור מילוי על גבי תפוחי אדמה.
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים.)
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
אופים תפוחי אדמה עד מילוי מחומם דרך מקסימום חום, כ 20 דקות.