פעמיים שוקולד-קרמל-פאדג בראוניז
בראוניז שוקולד-קרמל-פאדג'זוגי עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 288 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם קמח, קרמל, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד כפול עם ציפוי קרמל, בראוניז פאדג'כפול, ו עוגיות מוקה עם פאדג'כפול.
הוראות
מחממים תנור למחבת 177°. גריז 13x9 אינץ'. בסיר קטן, לבשל קרמל וחלב על אש נמוכה עד קרמל נמסים וחלקים, ערבוב לעתים קרובות.
בסיר בינוני, להמס חמאה על אש נמוכה.
הסר מהחום. מערבבים בסוכר, וניל וביצים. מערבבים בקמח, קקאו ומלח עד מעורבב היטב. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של נתחי שוקולד ו 1 כוס של פקאן. כפית ולהפיץ את הבלילה במחבת.
בעדינות ובאופן שווה לטפטף קרמל מילוי על הבלילה כדי למנוע כיסים גדולים של קרמל וכדי למנוע קרמל להגיע לתחתית של ברים. (קרמל יכול לכסות את כל פני השטח של הבלילה.)
אופים 35 עד 40 דקות או עד סט.
בסיר קטן, להמיס הנותרים 1/2 כוס שוקולד נתחים עם שמן על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה.
מפזרים עם פקאן 1/2 כוס הנותרים; לחץ בקלילות. מגניב 20 דקות. להכניס למקרר 1 שעה 30 דקות או עד שוקולד מוגדר.
חותכים לריבועים. אם קירור ארוך יותר, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות לפני ההגשה.