פעמיים שיבולת שועל צימוקים פופסיד מאפינס
צריך ארוחת בוקר צמחונית? מאפינס פופיסיד כפול שיבולת שועל וצימוקים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. . גשו לסופר וקנו סוכר, זרעי פרג, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מאפינס פופסיד לימון, מאפינס פופסיד לימון, ו מאפינס פופסיד לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 6 כוסות מאפינס או קו עם liners מאפין נייר.
בקערת ערבוב, לערבב קמח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, סוכר, קליפת תפוז. בקערה נפרדת מערבבים ביצים, מרגרינה וחלב.
מערבבים תערובת קמח לתוך החומרים הרטובים עד רק לח. מערבבים בצימוקים, פרג, שיבולת שועל; לערבב היטב. הבלילה כפית לתוך מחבת מאפין מוכן; למלא כוסות מאפין על 3/4 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז המאפין יוצא נקי.