Papillote של בס פסים עם עשבי תיבול ואיולי מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 794 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, מלח כשר ופלפל, פטרוזיליה שטוחה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. נסו בס מפוספס en Papillote, בס פסים פראי en Papillote, ו בס פסים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
סדר 2 מדפים בתנור במרחק הוגן אחד מהשני. הדג עטוף בנייר כסף יצטרך קצת מקום לנשוף ולהרחיב כפי שהוא מבשל. עדיף לסדר מחדש את מדפי התנור בעוד התנור עדיין לא חם. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
3
אופים את תפוחי האדמה עד למכרז, על 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מורחים על גיליון 2 רגל של רדיד על משטח שטוח עם 1/2 שלו תלוי על הדלפק מולך.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
5
שים את הדג, צד העור למטה, אופקית, על נייר ליד סוף הדלפק משאיר על 1 1/2 אינץ ' של נייר משני הצדדים. מתבלים את צד הבשר של הדג במלח ופלפל, לפי הטעם, ומפזרים מעט שמיר, פטרוזיליה וכמה פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
לימון
שמיר
דגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
טפטוף על 2 כפות שמן על גבי הדג. מקפלים את נייר הכסף בחזרה על הדגים לקפל את הצדדים של רדיד פעמיים. השארת קצת אוויר בחבילה, לגלגל את החלק העליון של רדיד למטה פעמיים איסוף העליון כדי ליצור חלון, משאיר על 6 עד 8 אינץ ' בין הדג לבין העליון. זה צריך להיראות כמו חבילה קטנה, עם כל הצדדים חתומים. לא צריך להיות מספיק מקום נותר סביב הדגים כדי לאפשר את האדים לבנות כפי שהוא מבשל, יצירת מעטפה מנופחת סביב הדגים. חזור עם הנותרים 3 חתיכות של דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
7
שים את שיני השום בקערה של מעבד מזון ודופק עד השום קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
8
מוסיפים את החלמונים ואת הדופק להתמזג. כאשר תפוח האדמה מבושל לחלוטין ועדיין חם, לשים אותו על משטח שטוח לפצל אותו פתוח לאורכו. השתמש כף כדי לגרוף את הבשר, בהיקף של כ 3 עד 4 כפות, ולהוסיף אותו למעבד. דופק לשלב. עם ריצת המעבד, מוסיפים לאט את 1/2 כוס שמן זית, דרך הפתח בחלק העליון, בזרם יציב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
שמן זית
תפוח אדמה
9
מוסיפים את הסוכר ואת מיץ הסיד ואת הדופק לשלב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ ליים
סוכר
10
באמצעות 2 גיליונות אפייה, לשים 2 של המעטפות לסכל על כל גיליון ולהוסיף קצת מים לתחתית מחבת הסדין. מים אלה ייצרו קיטור נוסף בתנור כמו טבחים דגים.
מרכיבים שתצטרך
מים
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
11
שים את סדיני האפייה על 2 מדפי התנור ואופים, ללא הפרעה, עד שהמעטפות מתחילות להתנפח, כ -12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
12
הסר מהתנור ומיד להעביר 4 צלחות ארוחת ערב. כדי לשרת, לשבור את רדיד טפטוף עם איולי.