קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'יאנו

פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'יאנו
פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'אנו נמשך כשעתיים ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 535 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.34 דולר למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו קמח, שאלוט, יין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון ספונקולרי של 71% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט חורף לבן עם פרמיג'אנו-רג'יאנו מיושן , מינסטרונה עם פרמיג'אנו- רג'יאנו ופטוצ'יני תרד עם פרמג'אנו-רג'יאנו .

הוראות

1
מקציפים קמח, קמח ערמונים ומלח בקערה; מערבבים פנימה 3 כפות שמן זית, ביצים וחלמונים לקבלת בצק חלק. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים במגבת בד ומניחים למנוחה של שעה.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מרדדים פסטה ליריעות דקות בגודל 5x12 אינץ' על משטח עבודה מקומח; לחתוך גיליונות לסרטים בגודל 1x12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
הניחו לפסטה פפרדלה להתייבש על מגבת מטבח זרועה קמח בזמן שאתם משלימים את שאר השלבים.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים כרישה, שאלוט ושום עד שהחלק הלבן של הכרישה הופך שקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים 1 כף שמן זית במחבת נפרדת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פטריות בשמן זית חם עד שהנוזל מתאדה והפטריות מזהיבות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים פטריות לתערובת הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מערבבים יין לבן לתערובת פטריות-כרישה ומגרדים וממיסים את כל חתיכות האוכל השחומות בתחתית המחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את תערובת הפטריות-כרישה עד שהפטריות רכות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את פסטה הפפרדלה ברתיחה עד לריכוך והפסטה צפה לראש המים, כ-5 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מעבירים פסטה לקערת הגשה, מערבבים קלות עם תערובת פטריות-כרישה ופטרוזיליה ומעל גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה