קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'יאנו

פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'יאנו
פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'אנו נמשך כשעתיים ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 535 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.34 דולר למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו קמח, שאלוט, יין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון ספונקולרי של 71% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט חורף לבן עם פרמיג'אנו-רג'יאנו מיושן , מינסטרונה עם פרמיג'אנו- רג'יאנו ופטוצ'יני תרד עם פרמג'אנו-רג'יאנו .

הוראות

1
מקציפים קמח, קמח ערמונים ומלח בקערה; מערבבים פנימה 3 כפות שמן זית, ביצים וחלמונים לקבלת בצק חלק. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים במגבת בד ומניחים למנוחה של שעה.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מרדדים פסטה ליריעות דקות בגודל 5x12 אינץ' על משטח עבודה מקומח; לחתוך גיליונות לסרטים בגודל 1x12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
הניחו לפסטה פפרדלה להתייבש על מגבת מטבח זרועה קמח בזמן שאתם משלימים את שאר השלבים.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים כרישה, שאלוט ושום עד שהחלק הלבן של הכרישה הופך שקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים 1 כף שמן זית במחבת נפרדת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פטריות בשמן זית חם עד שהנוזל מתאדה והפטריות מזהיבות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים פטריות לתערובת הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
מערבבים יין לבן לתערובת פטריות-כרישה ומגרדים וממיסים את כל חתיכות האוכל השחומות בתחתית המחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את תערובת הפטריות-כרישה עד שהפטריות רכות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את פסטה הפפרדלה ברתיחה עד לריכוך והפסטה צפה לראש המים, כ-5 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מעבירים פסטה לקערת הגשה, מערבבים קלות עם תערובת פטריות-כרישה ופטרוזיליה ומעל גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך