קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

פפרדלה עם סלמון וכרישה

פפרדלה עם סלמון וכרישה
פפרדלה עם סלמון, כרישה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. אם יש לך מלח, פסטה פפרדלה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פפרדלה עם סלמון וכרישה, פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, ו פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי; לשמור על פסטה ובישול נוזלי חם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חום 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
להוסיף כרישה, מתובל, ו 1/2 כפית מלח; לבשל 15 דקות או עד כרישה הם שקופים, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להוסיף יין; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הוסף מניה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
הסר מהחום; מערבבים בפסטה, נוזל בישול שמור, פטרוזיליה וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מפזרים פילה סלמון עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה סלמוןפילה סלמון
9
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן זית וחמאה; מערבולת עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
11
הוסף פילה סלמון, ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. מקלף את הסלמון לחתיכות גדולות. מסדרים 1 כוס של תערובת הפסטה על כל אחד 6 צלחות, העליון באופן שווה עם סלמון פתיתי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מגישים באופן מיידי.