פפרדלה עם סלמון, כרישה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. אם יש לך מלח, פסטה פפרדלה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פפרדלה עם סלמון וכרישה, פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, ו פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי; לשמור על פסטה ובישול נוזלי חם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חום 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
להוסיף כרישה, מתובל, ו 1/2 כפית מלח; לבשל 15 דקות או עד כרישה הם שקופים, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן זית וחמאה; מערבולת עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
11
הוסף פילה סלמון, ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. מקלף את הסלמון לחתיכות גדולות. מסדרים 1 כוס של תערובת הפסטה על כל אחד 6 צלחות, העליון באופן שווה עם סלמון פתיתי.