פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papardelle עם סקווש, פטריות, ותרד. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 670 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי פטריות שיטאקי, גבינת פרמזן, פסטה פטוצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פפרדלה עם סקווש, פטריות ותרד, תרד, פטריות ודלעת בשמנת קוקוס, ו דלעת ספגטי עם עוף, פטריות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1 כוס פסטה בישול נוזלי.
בינתיים, להמיס 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סקווש ומבשלים עד רך כמעט, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות.
מוסיפים פטריות, מרווה, ונותר 1/4 כוס חמאה; sauté עד פטריות רכות סקווש הוא רך, על 8 דקות.
מוסיפים תרד; מערבבים עד נבול, על 2 דקות. מערבבים בגבינה 1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים פסטה לרוטב במחבת. לזרוק מעיל, הוספת פסטה בישול נוזלי על ידי 1/4 כוסים אם יבש.