קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

סטייק צלע במרינדה לימון עם סלט עשבי תיבול

סטייק צלע במרינדה לימון עם סלט עשבי תיבול
סטייק צלע עם לימון במרינדה עם סלט עשבי תיבול יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מיץ של תפוזים, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. נסו בסגנון תאילנדי במרינדה סטייק וסלט עשבי תיבול, סטייק צלע ברוטב עגבניות-הרב, ו סטייק צלוי במרינדה של עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מיץ ליים, מיץ תפוזים, שום, חומץ בלסמי, שמן זית ומלח ופלפל. בשקית ניילון גדולה על צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מוסיפים את הסטייק ופונים אל המעיל משני הצדדים. מכסים ומקררים במשך 30 דקות, ואז מושכים מהמקרר ומאפשרים לסטייק להגיע לטמפרטורת החדר, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
3
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
הסר את הסטייק מן המרינדה ועונה שני הצדדים עם מלח ופלפל. גריל במשך 5 עד 7 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
תן לנוח 10 דקות. פורסים את הסטייק כנגד התבואה, לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
6
לשטוף את עשבי תיבול צרורות בעדינות לייבש אותם עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
7
הסר את העלים מן חבילות עשב ומניח בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מקציפים יחד שמן זית ומיץ ליים, ומתבלים לפי הטעם, במלח ופלפל. לזרוק את העלים עם מספיק של ההלבשה כדי מעיל אותם קלות (ייתכן שלא צריך את כל ההלבשה). מתבלים את הסלט במלח ופלפל, לפי הטעם. סטייק למעלה פרוס עם סלט עשבי תיבול ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק פרוססטייק פרוס
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.