קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות12
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פפרדלה עם עגבניות ובייקון

פפרדלה עם עגבניות ובייקון
פפרדלה עם עגבניות ובייקון יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 373 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, פסטה פפרדלה, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, ו חמאה שמנת, בייקון וכרישה פפרדלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. לבשל בייקון, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך (8-10 דקות); להעביר בייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת, הזמנת 1 כף שומן בייקון במחבת. בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה במים מלוחים; להזמין 1/2 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בעוד פסטה מבשלת, מחבת חום ושומן שמורות על אש בינונית; להוסיף כרישה ועגבניות שרי. לבשל, ערבוב, עד כרישה להתחיל לרכך (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים מי פסטה שמורים; מבשלים, מכוסים חלקית, עד שהעגבניות מתפוצצות וכרישה רכות (12-15 דקות). לזרוק פסטה עם תערובת כרישה ובייקון ולסדר ב 6 קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון