פפרדלה עם פנצ'טה, ברוקולי, וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 683 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ברוקולי רב, פסטה פפרדלה, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פפרדלה עם פנצ'טה, ברוקולי וצנוברים, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו ברוקולי Rabe עם צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
Heat 2 tablespoons oil in heavy large skillet over medium-high heat.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
Add garlic and cook until golden brown, stirring frequently, about 3 minutes. Discard garlic.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
Add onion, pancetta, and fennel seeds to skillet; sauté until onion is tender and pancetta begins to brown, about 8 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
Add dried crushed red pepper, then broccoli rabe stems and cook 4 minutes to soften slightly, stirring occasionally. Stir in broccoli rabe tops, sprinkle with salt, and add 1 cup water. Cover and cook until stems and tops are tender, about 5 minutes. Season to taste with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ברוקולי רבה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
Meanwhile, cook pasta in large pot of boiling salted water until just tender but still firm to bite.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
Drain pasta, reserving 1 cup cooking liquid.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
7
Add pasta to skillet with broccoli rabe and stir over low heat to combine, adding reserved cooking liquid by tablespoonfuls to moisten if necessary. Stir in remaining 2 tablespoons oil and 1 cup cheese. Season to taste with salt and generous amount of pepper.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
Transfer to shallow bowl.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
Sprinkle with pine nuts and serve, passing additional cheese separately.