קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

פפרדלה של אנדרו כרמליני עם בולונז לבן

פפרדלה של אנדרו כרמליני עם בולונז לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pappardelle של אנדרו Carmellini עם בולונז לבן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 99 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1691 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו חזיר טחון, מניית עוף, שורש סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, גריסים ירוקים של אנדרו כרמליני, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מוסיפים את העגל ואת החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה והבשר כמעט מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מוסיפים את היין ומבשלים על אש מתונה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית התבשיל, עד התאדה, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את חצי וחצי ואת ציר העוף לתבשיל, ואז מערבבים את הקורנית, רוזמרין, מרווה, עלה דפנה, שום, פלפל ורוד, פלפל אדום מרוסק, אגוז מוסקט וקמצוץ נדיב כל מלח ופלפל שחור. להביא רק לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה מעט הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות. בינתיים, במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על חום מתון, ערבוב, עד השומן שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים את הבצל, פטריות ושורש סלרי ומבשלים, ערבוב, עד soffritto התרכך, על 7 דקות. מערבבים את soffritto לתוך
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
Bolognesauce, לכסות חלקית לבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב צמצם רק מעט, כ -25 דקות יותר. להשליך את הקורנית, רוזמרין עלה דפנה. עונה
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
Bolognesauce עם מלח ופלפל שחור ולשמור חם על חום נמוך מאוד. בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל את pappardelle עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
PappardellePappardelle
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מוסיף את הפסטה ובישול מים אל
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
Bolognesauce ולזרוק על חום מתון עד הפסטה מצופה היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה, רדודה ומגישים מיד, עובר Parmigiano-רג ' יאנו ליד השולחן. עוד מתכונים פסטה לארוחת ערב על מזון רפובליקה: פסטה Paccheri עם Swordfish, זיתים, צלפים, ספגטי מתכון מנטה עם מתכון Puttanesca לבן Rigatoni עם סלמי מתובל מתכון עגבניות
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
דג חרבדג חרב
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה