פפרדלה של אנדרו כרמליני עם בולונז לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pappardelle של אנדרו Carmellini עם בולונז לבן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 99 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1691 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו חזיר טחון, מניית עוף, שורש סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, גריסים ירוקים של אנדרו כרמליני, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני (מתכונים דומים).
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את העגל ואת החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה והבשר כמעט מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים על אש מתונה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית התבשיל, עד התאדה, כ 3 דקות.
מוסיפים את חצי וחצי ואת ציר העוף לתבשיל, ואז מערבבים את הקורנית, רוזמרין, מרווה, עלה דפנה, שום, פלפל ורוד, פלפל אדום מרוסק, אגוז מוסקט וקמצוץ נדיב כל מלח ופלפל שחור. להביא רק לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה מעט הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות. בינתיים, במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על חום מתון, ערבוב, עד השומן שניתנו, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, פטריות ושורש סלרי ומבשלים, ערבוב, עד soffritto התרכך, על 7 דקות. מערבבים את soffritto לתוך
Bolognesauce, לכסות חלקית לבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב צמצם רק מעט, כ -25 דקות יותר. להשליך את הקורנית, רוזמרין עלה דפנה. עונה
Bolognesauce עם מלח ופלפל שחור ולשמור חם על חום נמוך מאוד. בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל את pappardelle עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מי הבישול.
מוסיף את הפסטה ובישול מים אל
Bolognesauce ולזרוק על חום מתון עד הפסטה מצופה היטב, על 2 דקות.
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה, רדודה ומגישים מיד, עובר Parmigiano-רג ' יאנו ליד השולחן. עוד מתכונים פסטה לארוחת ערב על מזון רפובליקה: פסטה Paccheri עם Swordfish, זיתים, צלפים, ספגטי מתכון מנטה עם מתכון Puttanesca לבן Rigatoni עם סלמי מתובל מתכון עגבניות