קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

פפרדלה של אנדרו כרמליני עם בולונז לבן

פפרדלה של אנדרו כרמליני עם בולונז לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pappardelle של אנדרו Carmellini עם בולונז לבן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 99 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1691 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו חזיר טחון, מניית עוף, שורש סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, גריסים ירוקים של אנדרו כרמליני, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2
מוסיפים את העגל ואת החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה והבשר כמעט מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מוסיפים את היין ומבשלים על אש מתונה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית התבשיל, עד התאדה, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את חצי וחצי ואת ציר העוף לתבשיל, ואז מערבבים את הקורנית, רוזמרין, מרווה, עלה דפנה, שום, פלפל ורוד, פלפל אדום מרוסק, אגוז מוסקט וקמצוץ נדיב כל מלח ופלפל שחור. להביא רק לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה מעט הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות. בינתיים, במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על חום מתון, ערבוב, עד השומן שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל, פטריות ושורש סלרי ומבשלים, ערבוב, עד soffritto התרכך, על 7 דקות. מערבבים את soffritto לתוך
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
Bolognesauce, לכסות חלקית לבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב צמצם רק מעט, כ -25 דקות יותר. להשליך את הקורנית, רוזמרין עלה דפנה. עונה
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
Bolognesauce עם מלח ופלפל שחור ולשמור חם על חום נמוך מאוד. בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל את pappardelle עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
PappardellePappardelle
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מוסיף את הפסטה ובישול מים אל
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
Bolognesauce ולזרוק על חום מתון עד הפסטה מצופה היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה, רדודה ומגישים מיד, עובר Parmigiano-רג ' יאנו ליד השולחן. עוד מתכונים פסטה לארוחת ערב על מזון רפובליקה: פסטה Paccheri עם Swordfish, זיתים, צלפים, ספגטי מתכון מנטה עם מתכון Puttanesca לבן Rigatoni עם סלמי מתובל מתכון עגבניות
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
דג חרבדג חרב
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)