פפריקה עוף של אמא
פפריקה עוף של אמא עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, עוף, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: האורז הספרדי של אמא, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא.
הוראות
בצלחת רדודה או קערה, לשלב 1/2 כוס ארבע, מלח מתובל, טימין ופלפל שחור טחון.
מערבבים יחד; חתיכות עוף מעיל בתערובת זו ומטגנים בהתקצרות במחבת גדולה עד השחמה קלה מכל הצדדים.
מפזרים פפריקה ומלח שום על עוף.
מוסיפים מים חמים למחבת ומבשלים במשך 30 דקות.
הניח טבעות בצל על גבי חתיכות עוף ומבשלים עוד 30 דקות.
הסר עוף, עם בצל על גבי, על מגש הגשה ושמורה.
בקערה קטנה, למזג 2 כפות קמח עם חלב ולהוסיף לנוזל במחבת. מבשל, ערבוב, עד מעובה.
יוצקים תערובת מעובה על עוף ומגישים עם אורז לבן מבושל חם או אטריות ביצה, אם תרצה בכך.