פפריקש חציל המתכון מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, טעם עשן נוזלי, לייט טופו משי, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו ניוקי פפריקש, עוף פפריקש, ו עוף פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים עבור שמנת חמוצה טופו עד חלקה לחלוטין, ומניחים בצד במקרר עד needed.In סיר גדול, שאינו מקל, מטגן את הבצל בכמות קטנה של מים עד שהוא מתחיל חום, על 5-8 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את השום, הפפריקה והפלפל האדום (אופציונלי) ומערבבים למשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
3
מוסיפים את המלח, חצילים, פלפלים, מרק ירקות ועגבניות. מכסים ומבשלים עד החצילים הוא מכרז, על 15-20 דקות.כאשר החצילים נעשים, לבדוק את התבלינים ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך. מערבבים את העשן הנוזלי (אופציונלי) ואת השמנת החמוצה, ומבשלים עוד דקה, עד מחומם דרך.