קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פצצת חג המולד מפנקת

פצצת חג המולד מפנקת
Boozy חג המולד bombe נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 111 אוהדים. אם יש לכם צימוקים, ברנדי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בומב נפוליטני, חגיגה Bombe, ו אבטיח בומב.

הוראות

1
שים את הפרי המיובש לתוך קערה גדולה, להוסיף 2 כפות ברנדי והסוכר, ואז לכסות עם סרט נצמד. מיקרוגל על גבוה במשך 2 דקות עד הסוכר נמס ואת הפרי plumped למעלה. תן לו מערבבים, ואז להשאיר להתקרר ולספוג לילה. אם אתה קצר של זמן, להמשיך עם שלב 2 ולהשאיר להשרות במשך זמן רב ככל שנדרש כדי להשלים את הצעד
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את הקרם, ברנדי הנותרים וזיגוג סוכר לתוך קערה גדולה שוט לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את הפודינג לקערה אחרת ומקפלים את הקרם לתוכו. עצה לתוך מיכל מקפיא להקפיא את התערובת במשך 4 שעות, ערבוב הקצוות הקפואים לתוך שאר התערובת כל שעה בערך עד האמבטיה כולה רכה, אבל קפוא (או להשתמש במכונת גלידה, נטישה במשך 20-30 דקות עד עבה). בינתיים, קו אגן פודינג 1.2 ליטר עם סרט נצמדות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לאחר תערובת הגלידה עבה, לקפל במהירות את הפרי ספוג (וכל נוזל ממנו) אוכמניות קפוא דרכו כף לתוך אגן מרופד. להקפיא לילה או לפחות 6 שעות. כדי לשרת, להשאיר bombe בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות ולצאת על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
כדי להפוך את רוטב החמאת ברנדי חמוציות, במחבת כבדה מבוססת חום בעדינות סוכר muscovado וחמאה עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להתיז ברנדי, להוסיף חמוציות ומרתיחים בעדינות עד החמוציות פופ, אבל עדיין להחזיק את צורתם וצבע את הרוטב. אם אתה רוצה, לסנן את הזרעים מתוך הרוטב ולהוסיף עוד כמה חמוציות לגימור מבריק באמת.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מגישים חם או חם.