קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פצצת שוקולד-דובדבנים אלסקה

פצצת שוקולד-דובדבנים אלסקה
המתכון שוקולד דובדבנים פצצה אלסקה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 4 שעות ו-20 דקות. זה מנות ראשונות יש 315 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . אם יש לכם חלבונים ביצה, בראוניז אגוז שוקולד צ'יפס עגול, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכריית שוקולד פצצת ג'י, שוקולד חמאת בוטנים שומן פצצה, ו שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם.

הוראות

1
קו קטן, עגול תחתית, 8 אינץ נירוסטה קערה עם ניילון נצמד, לתת לו לתלות על הצדדים. כפית את הגלידה לתוך הקערה מוכנה, לחיצה אותו כמו שאתה הולך. להחליק את פני השטח של הגלידה עם מרית גומי. למעלה הגלידה עם בראוני עגול, החלק התחתון של הצד בראוני למעלה. תביא את עטיפת הפלסטיק מעל הבראוני, עוטף את כל זה בחוזקה. להקפיא במשך 4 שעות או לילה עד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בקערת ערבוב גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות את הסוכר עד מרנג הוא נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מעבירים את המקצפת לשקית צנרת גדולה המצוידת בקצה כוכב גדול.
5
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את הפצצה מהמקפיא, פתח את החלק התחתון, והתברר על מתכת או צלחת הגשה חסינת חום אחרת. לקלף את עטיפת הפלסטיק מהגלידה. כוכבי צינור של מרנג בכל רחבי הפצצה, מכסה אותו לחלוטין איטום אותו כל הדרך עד קצה הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
אופים את הפצצה בתנור במשך 2 עד 3 דקות עד שהוא מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוציאים מהתנור ושופכים בעדינות את הברנדי על כל הפצצה. להצית את הברנדי עם משחק מטבח ארוך ולתת לשרוף עד הלהבה שוככת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
כאשר הלהבות לדעוך, לחתוך טריזים ולשרת באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני