פקאן ברים
פקאן ברים לוקח כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 78. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 48 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, ביצה, אגוזי פקאן וקינמון טחון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פקאן ברים, פקאן ברים, ו פקאן ברים.
הוראות
בקערת ערבוב קטנה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים פנימה את החלמון.
שלב את הקמח, הקינמון והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מקציפים חלבון ביצה; מברישים מעל.
מפזרים אגוזי פקאן; לחץ קלות כלפי מטה.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הקונצ 'רטו של מדיצ' י ארמט למברוסקו רג ' יאנו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו]()
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.