פקאן ולחם בטטה
פקאן ולחם בטטה יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 296 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך קמח, סוכר חום, בשר בטטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם פקאן בטטה (Abm), פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו פאי פקאן בטטה סופגניות עם דגני פקאן קראנץ קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-5-by-3 אינץ מחבת כיכר עם חמאה וקמח; ברז את העודף.
מערבבים את הקמח הנמדד, מלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון ואגוז מוסקט בקערה בינונית ומקציפים לאוורר ולשבור כל גושים; להגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, לערבב את בשר בטטה, סוכר מגורען, וסוכר חום במהירות בינונית עד משולב היטב, על 1 דקה.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ערבוב עד משולב לחלוטין, ולאחר מכן לערבב את הוניל.עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. במהירות נמוכה מוסיפים חצי מתערובת הקמח השמורה, ואז 1/4 כוס החלב. חזור עם תערובת הקמח הנותרים וחלב, ערבוב עד רק בשילוב, על 1 דקה.
הסר את הקערה מן המיקסר ולקפל את האגוזים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד בודק עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 55 עד 60 דקות.
תן את הלחם להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך אותו על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. זה יהיה מכוסה במשך עד 5 ימים.