פקאן ממולאים תפוחים ברוטב קרמל
פקאן ממולאים תפוחים עם רוטב קרמל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחים טעים זהוב, קינמון, סוג של אש: שני אזורים עקיף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-212 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחים אפויים ממולאים בשקדים עם רוטב קרמל ותפוח, שוקולד-פקאן קרמל תפוחים, ו שוקולד, קרמל ופקאן תפוחים טבולים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי, בקערה בינונית, לערבב יחד פקאנים, 1/4 כוס סוכר חום כהה, קינמון, אגוז מוסקט, ו 2 כפות חמאה מומסת. תניח בצד.
כדי להפוך את הזיגוג, לשלב הנותרים 3 כפות חמאה, נשאר 1/4 כוס סוכר חום, ומלח בסיר קטן על חום בינוני.
להקציף עד הסוכר הוא פשוט נמס, ואז להסיר מן החום.
תפוחים בחצי, באמצעות baller מלון, לגרוף את הליבה והבשר כדי ליצור חלל, משאיר 1/2-3/4 אינץ ' של בשר שנותר.
מברשת תפוחים עם מיץ לימון כדי למנוע בראונינג.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מברשת בשר בצד של תפוחים עם זיגוג.
מניחים תפוחים על הצד החם של גריל, צד הבשר למטה, ומבשלים עד תפוחים חום לפתח סימני גריל, 3 עד 5 דקות.
מעבירים תפוחים ללוח חיתוך או מגש, צד בשר למעלה.
תמלא כל תפוח ב-1/8 מהמילוי של הפקאן.
מניחים תפוחים בצד מגניב של גריל, כיסוי, ומבשלים עד תפוחים הם מכרז, 15 עד 20 דקות.
הסר תפוחים למגש, טפטוף עם רוטב קרמל, ומגישים.