תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פקאן מסוכר, אגס, סלט תרד. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שיני קרקע, שאלוט, חצאי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פקאן מסוכר וסלט אגס, סלט אגס פקאן מסוכר, ו אגס, גבינה כחולה וסלט פקאן מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
2
בקערה, לשלב סוכר, סירופ תירס, 1/4 כפית. כל מלח והל, קאיין, וציפורן. מערבבים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
3
מורחים על תבנית אפייה מעוטרת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד סירופ הוא זהב עמוק, על 15 דקות. מערבבים שוב, ולאחר מכן להעביר אגוזים על נייר על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו אגוזים מגניב, לשבור אותם אחרי 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
להקציף שמן, חומץ, פלפל, שאלוט, ונותר 1/4 כפית. כל מלח והל בקערה גדולה. בעדינות לזרוק עם תרד, אגסים, ואגוזים.