פקאן-עצי עוגיות חמאה
עצי פקאן-עוגיות חמאה עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם חצאי פקאן, צבע מזון, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו עצי עוגיות לימון, עצי עוגיות לימון, ו עצי עוגיות לימון (מתכון ללא גלוטן*) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. ספריי או גריז קל 2 יריעות עוגיות גדולות. בקערה גדולה, לנצח חמאה ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך. מקציפים בצבע וניל ומזון. במהירות נמוכה, לנצח בקמח רק עד מעורב. מערבבים פקאנים קצוצים.
מחלקים בצק ל 4 חלקים שווים; לעצב כל כדור.
מניחים 2 כדורי בצק על כל גיליון עוגיות, בקצוות מנוגדים. עם סיכה מתגלגלת או אצבעות מקומטות, לשטח בעדינות ולעצב כל כדור למעגל 6 אינץ'. עם סכין גדולה, לחלק ולחתוך כל סיבוב ל 8 טריזים, מעט להפריד כל חתך עם סכין. לתקוע צמרות של טריזים עם מזלג, ומניחים 1 פקאן חצי באמצע כל קצה חיצוני כדי להפוך את גזע העץ.
אופים 15 עד 18 דקות או עד המשרד אבל לא חום. בעוד עדיין חם, לחתוך לתוך טריזים שוב. מגניב לחלוטין על סדינים עוגיות, כ -30 דקות.
מקום טריזים מקורר עץ על מדפי קירור או נייר שעווה.
מניחים שבבי אפייה בשקית פלסטיק מקפיא resealable קטנה. מיקרוגל על 40 עד 60 שניות, הופך את התיק לאחר 30 שניות. לסחוט שקית בעדינות עד שבבים נמסים וחלקים.
חותכים קצה קטן את פינה אחת של שקית, ואת טפטוף מצד לצד על פלחי כדי להפוך זר עץ.
מפזרים סוכר בראש כל עץ עם כוכב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי