קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

פרג לחמניות

פרג לחמניות
לחמניות פרג דורש על 16 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמו לחם במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו שמרים, גרידת תפוזים, חלב חם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. נסו פרג לחמניות, לחמניות אגוז ופרג, ו פרג לחמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את זרעי הפרג בקערה ומכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו להשרות במשך 1 שעה.
3
מערבבים יחד חלב, סוכר, קיצור, ומלח. מערבבים עד שקיצור נמס. תערובת מגניבה לפושר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מערבבים שמרים עם 2 כוסות קמח; מערבבים לתוך תערובת חלב. מערבבים ביצים. לעבוד מספיק של הקמח שנותר לעשות בצק נוקשה בינוני. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מניחים בקערה משומנת היטב, ולהסתובב כדי לצפות את פני השטח. כיסוי, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מסננים פרג זרעים היטב, ולשים דרך הלהב הטוב ביותר של מטחנה 3 פעמים. חמאת שמנת או מרגרינה ודבש.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
מוסיפים שמנת ומערבבים זרעי פרג, אגוזים, צימוקים וקליפה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
8
מוסיפים עוד קרם במידת הצורך כדי להפיץ דק על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מאטים את הבצק, ומתחלקים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מגלגלים כל מחצית למלבן 12 x 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מורחים עם מילוי פרג.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
להפשיל, ג ' לי רול אופנה, מקצה ארוך. חותכים כל אחד ל -12 חתיכות, ומקום לחתוך בצד למטה ב משומן 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
תן לעלות עד הוכפל בתפזורת.
14
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®