פרג לחמניות
לחמניות פרג דורש על 16 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמו לחם במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו שמרים, גרידת תפוזים, חלב חם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. נסו פרג לחמניות, לחמניות אגוז ופרג, ו פרג לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את זרעי הפרג בקערה ומכסים במים רותחים.
מערבבים יחד חלב, סוכר, קיצור, ומלח. מערבבים עד שקיצור נמס. תערובת מגניבה לפושר.
מערבבים שמרים עם 2 כוסות קמח; מערבבים לתוך תערובת חלב. מערבבים ביצים. לעבוד מספיק של הקמח שנותר לעשות בצק נוקשה בינוני. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלקה.
מניחים בקערה משומנת היטב, ולהסתובב כדי לצפות את פני השטח. כיסוי, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל.
מסננים פרג זרעים היטב, ולשים דרך הלהב הטוב ביותר של מטחנה 3 פעמים. חמאת שמנת או מרגרינה ודבש.
מוסיפים שמנת ומערבבים זרעי פרג, אגוזים, צימוקים וקליפה מגוררת.
מוסיפים עוד קרם במידת הצורך כדי להפיץ דק על הבצק.
מאטים את הבצק, ומתחלקים לשניים.
מגלגלים כל מחצית למלבן 12 x 8 אינץ'.
להפשיל, ג ' לי רול אופנה, מקצה ארוך. חותכים כל אחד ל -12 חתיכות, ומקום לחתוך בצד למטה ב משומן 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
תן לעלות עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 18 עד 20 דקות.