פרוגי גבינת קוטג'
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז לתת Perogies גבינת קוטג'לנסות. מתאבן זה יש 171 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם מלח, גבינת קוטג'יבש-קרד, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Perogies בייקון וגבינה, סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים, ו עוגת גבינת קוטג'.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את גבינת הקוטג', חלמונים, ו 3/4 כפית מלח. תניח בצד.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, 1 כפית מלח ואבקת אפייה.
יוצקים את שמן הירקות ומים קרים, ומערבבים או ללוש לבצק חלק.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות, וחותכים למעגלי 3 אינץ ' באמצעות זכוכית, פחית או חותך עוגיות.
מניחים כפית של גבינת קוטג ' מילוי על כל מעגל. מקפלים לשניים, וצובטים את הקצוות יחד כדי לאטום.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. בזהירות טיפה את perogies לתוך המים, ומבשלים 3 עד 4 דקות, או עד שהם צפים.
הסר מהמים עם כפית מחוררת, ומניח על מתלה קירור להגדיר מעל תבנית אפייה כדי לנקז עודפי מים.