קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פרוגי תפוחי אדמה ואפונה מעוכים

פרוגי תפוחי אדמה ואפונה מעוכים
צריך מתאבן צמחוני? פירה ופרוגיס אפונה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 366 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, חלמון ביצה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מתכונים דומים: סם של Perogies מילוי בטטה, Crockpot צלוי יין אדום צלעות קצרות עם Perogies תפוחי אדמה צ'דר, ו אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח והמלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, שמנת חמוצה, ביצים, חלמון ביצה ושמן. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך הקמח עד מעורבב היטב. מכסים את הקערה במגבת, ולתת לעמוד במשך 15 עד 20 דקות.מחממים פירה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים פירה עם גבינה מגוררת ואפונה בעוד חם עדיין. מתבלים במלח בצל, מלח ופלפל. תניח בצד.להפריד את בצק perogie לשני כדורים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מרדדים חתיכה אחת בכל פעם על משטח מקומח קלות עד שהוא דק מספיק כדי לעבוד עם, אבל לא רזה מדי, כך שהוא קורע.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
חותכים לריבועים עם חותך עוגיות או עיגולים באמצעות חותך ביסקוויט, חותך perogie, או זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
5
מברשת קצת מים סביב הקצוות של הפסטה, כפית קצת מילוי למרכז, על 1 כף. מקפלים את הפסטה לתוך חצי ירחים או משולשים, ולחץ בחוזקה כדי לאטום את הקצוות.ממיסים מעט חמאה במחבת לא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים perogies ומבשלים על 1 דקה בכל צד.
7
הסר עם כף מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1
מניחים perogies גלם על גיליון עוגיות, להקפיא. לאחר הקפאה, להעביר שקיות אחסון מקפיא או מכולות. לחמם לפי ההוראות או להרתיח בסיר מים במשך 2 דקות. לא להרתיח או שהם יהיו רטובים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת