פרוגי תפוחי אדמה ואפונה מעוכים
צריך מתאבן צמחוני? פירה ופרוגיס אפונה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 366 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, חלמון ביצה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מתכונים דומים: סם של Perogies מילוי בטטה, Crockpot צלוי יין אדום צלעות קצרות עם Perogies תפוחי אדמה צ'דר, ו אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח והמלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, שמנת חמוצה, ביצים, חלמון ביצה ושמן. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך הקמח עד מעורבב היטב. מכסים את הקערה במגבת, ולתת לעמוד במשך 15 עד 20 דקות.מחממים פירה.
מערבבים פירה עם גבינה מגוררת ואפונה בעוד חם עדיין. מתבלים במלח בצל, מלח ופלפל. תניח בצד.להפריד את בצק perogie לשני כדורים.
מרדדים חתיכה אחת בכל פעם על משטח מקומח קלות עד שהוא דק מספיק כדי לעבוד עם, אבל לא רזה מדי, כך שהוא קורע.
חותכים לריבועים עם חותך עוגיות או עיגולים באמצעות חותך ביסקוויט, חותך perogie, או זכוכית.
מברשת קצת מים סביב הקצוות של הפסטה, כפית קצת מילוי למרכז, על 1 כף. מקפלים את הפסטה לתוך חצי ירחים או משולשים, ולחץ בחוזקה כדי לאטום את הקצוות.ממיסים מעט חמאה במחבת לא דביקה.
מוסיפים perogies ומבשלים על 1 דקה בכל צד.
מניחים perogies גלם על גיליון עוגיות, להקפיא. לאחר הקפאה, להעביר שקיות אחסון מקפיא או מכולות. לחמם לפי ההוראות או להרתיח בסיר מים במשך 2 דקות. לא להרתיח או שהם יהיו רטובים.