פרוזן יוגורט תות-בזיליקום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 90 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם סוכר, קצפת, יוגורט יווני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פרוזן יוגורט בזיליקום תות, פרוזן יוגורט תות-בזיליקום, ו פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני).
הוראות
מערבבים יחד תותים וסוכר בקערה בינונית.
בואו לעמוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם. תערובת תות דופק, בזיליקום, גרידת ליים במעבד מזון 9 עד 10 פעמים או עד פירות יער קצוצים דק (כמעט מחית), לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
לטאטא יחד יוגורט ושמנת בקערה בינונית עד חלקה; מערבבים תערובת תות לתוך תערובת יוגורט עד מעורבב היטב. כיסוי וצינה 1 שעה.
יוצקים תערובת תות לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים עשויים להשתנות.)