פרוסות גבינה ואגוזים כחולים
אם יש לך מלח, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 17%. נסו עוגת גבינה כחולה ואגוזי גבינה, גבינה כחולה-סלט אגוזים, ו עוגת גבינה כחולה אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החמאה, הגבינה הכחולה, הקמח והמלח במעבד מזון, ומעבדים עד לקבלת חלקה.
להעביר לקערה, ומערבבים באגוזים. מכסים, ומקררים 5 דקות במקרר.
מחלקים בצק לשניים. צור כל חצי לצורת יומן. לעטוף בניילון נצמד, לקרר 1 שעה, עד המשרד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חותכים את יומני הבצק לתוך 1/4 סיבובים אינץ', ולסדר סיבובים על תבנית אפייה.
אופים 12 דקות בתנור שחומם מראש.