קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פרוסות ים תיכוניות

פרוסות ים תיכוניות
גשו לסופר וקנו בצק עלים מגולגל, פסטו, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: פרוסות פורטובלו ים תיכוניות, פרוסות ספומוני, ו פרוסות ריבה.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לפרוש את הבצק לחתוך לתוך 4 מלבנים. קח סכין חדה ציון קצה 1cm בתוך כל מלבן, דואג כי אתה לא לחתוך את כל הדרך דרך הבצק.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מורחים 1 כף פסטו על כל פרוסה, נשארים בתוך הגבול, ואז עוטפים את הפלפלים והארטישוקים. מבשלים בתנור במשך 15 דקות עד שהמאפה מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לקרוע את כדור מוצרלה לחתיכות קטנות, ואז לפזר אותו (או להשתמש צ ' דר, אם אתה מעדיף) על הירקות. חזור לתנור במשך 5-7 דקות עד שהמאפה פריך והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים עם סלט ירוק.