פרוסות תפוחי אדמה מצופות פרמזן
פרוסות תפוחי אדמה מצופות פרמזן עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו פנקו, חלבוני ביצה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו צ'יפס בטטה מצופה פרמזן, פרוסות תפוחי אדמה פרמזן, ו פרוסות תפוחי אדמה אפויות בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח בצלחת רדודה.
מערבבים חלבוני ביצה ומים בצלחת רדודה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים גבינה ופנקו בצלחת רדודה אחרת.
לדלות פלחי תפוחי אדמה בתערובת קמח. לטבול בתערובת ביצה לבן; לדלות בתערובת גבינה. מחלקים טריזים תפוחי אדמה בין 2 גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף.
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד הזהב, מסתובב מחבתות לאחר 20 דקות.