פרוסת לינזר פטל
פרוסת לינזר פטל הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם קמח, אורז טחון, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. 58 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), ברים פטל לינזר, ו עוגיות פטל לינזר.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קו 21 או 22 ס " מ מרובע, פח אפייה רדוד עם קלף אפייה.
שים את הקמח, אורז טחון וסוכר בקערה עם החמאה ולשפשף עד פירורים בסדר טופס. מערבבים בחלב עם סכין סכו " ם. מערבבים קינמון וציפורן. עצה שלושה רבעים לתוך הפח ולחץ למטה באופן שווה.
אופים במשך 15-20 דקות עד למראה זהוב ופריך.
מערבבים את הריבה בקערה כדי לשחרר קצת, ואז להפיץ על הבסיס. להתפורר מעל תערובת הפרוסה הנותרת ואופים במשך 5-10 דקות יותר עד ציפוי זהוב. פיזור עם 2 כפית סוכר גלגלית, מגניב בדיל, ואז לחתוך לריבועים.