קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות48
ציון בריאות2
מגזין

פרושוטו בגריל עטוף תאנים ממולאות בגורגונזולה דולצ'ה

פרושוטו בגריל עטוף תאנים ממולאות בגורגונזולה דולצ'ה
פרושוטו בגריל עטוף תאנים ממולא Gorgonzola דולצ'ה נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא שמן זית, פרושוטו, גורגונזולה דולצ'ה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פרושוטו עטוף תאנים ממולאות Gorgonzola, Gorgonzola Dolce עם תאנים ופורט, ו תאנים טריות ממולאות ועטופות בפרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
טפטוף כל תאנה חצי עם חומץ ולמלא כל מרכז תאנה עם 1 כף של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
גבינהגבינה
תאניםתאנים
3
מפזרים כמה פתיתים של פלפל אדום כתוש על גבי הגבינה ולעטוף כל תאנה עם פרוסה של פרושוטו. צבע את החלק החיצוני של כל תאנה בקלילות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פרושוטופרושוטו
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
עוטףעוטף
תאניםתאנים
4
שים את התאנים על הגריל. הרעיון כאן הוא שאנחנו רוצים לצלות את התאנים בעדינות כדי לבשל את התאנה כל הדרך אבל עדיין כדי לקבל את החריכה בצד החיצוני. גריל את התאנים מכל הצדדים כך prosciutto מתחיל להיות פריך ואת התאנה מרגישה רכה כאשר סחוט, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
טפטוף כמה טיפות של בלסמי על כל ומגישים. זה טעים פיגי!

ציוד