פרושוטו ברווז עם מקלות לחם עם ריקוטה ותאנים מיובשות
מקלוני לחם ברווז פרושוטו עם ריקוטן ותאנים מיובשות עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות וקנו כיכר שאור עגולה, שמן אגוז בתוספת, מקשטים: טרגון ותאנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביצת קיסר מטוגן עם עגבניות מיובשות ומקלות לחם פרושוטו, מקלות לחם פרושוטו, ו מקלות לחם עטופים בפרושוטו.
הוראות
טוסט מקלות לחם על תבנית אפייה באמצע התנור עד הזהב, על 15 דקות.
לעטוף כל מקל לחם עם פרוסה של פרושוטו, משאיר קצוות לחם חשופים, ולשמור, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד ריקוטה, טרגון, תאנים, שום (לפי הטעם), שמן, 2 כפות חלב, מלח ופלפל. אם עבה מדי לטבילה, מערבבים ב 1 או 2 כפות של חלב שנותר.
ממש לפני ההגשה, לטבל ריקוטה טפטוף עם שמן נוסף ומגישים עם מקלות לחם.
* מקלוני לחם עשויים להיות קלויים (אבל לא עטופים עם prosciutto) 2 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * מטבל ריקוטה עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.