פרושוטו די פארמה קון אינסלאטה די מלה פרמיג'אנו (פרושוטו עם סלט תפוחים)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרושוטו די פארמה קון אינסלאטה די מלה פרמיג'אנו (פרושוטו עם סלט תפוחים). המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 549 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חומץ יין, radicchio di טרוויזו, זרעי פרג, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), צליה: סלט בצל חרוך עם פרושוטו ופרמג'יאנו, ו Prosciutto di Parma caramele מתאבנים.
הוראות
מניחים את הפרושוטו על מגש גדול. Julienne כל התפוחים והמקום בקערת ערבוב.
מוסיפים את זרעי הפרג, שמן זית, חומץ וצנוניות ומלח ופלפל, כדי לטעום ולזרוק למעיל. מסדרים את הסלט במרכז הצלחת וגילוח תלתלים של פרמזן-רג ' יאנו על הסלט והחזיר.